Βλαδίμηρος Λένιν - φασιστικά αποφθέγγματα.





 Βλαδίμηρος Λένιν - ο απόλυτος Φασίστας





 Ό Λένιν, όπως κατήντησε από τη σμύκρινση εγκεφάλου, έκ της οποίας
 και απέθανε σωματικώς . Τώρα βασανίζεται μερικώς η ψυχή του μέχρι
 τη Δευτέρα Παρουσία τού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, οπότε καί θα μπεί στήν αιώνια Κόλαση .
 Στήν κατοικία όλων των Κομμουνιστών .

Το πιό γνωστό , ίσως σκίτσο που αναπαριστά τον Λένιν να καθαρίζει,
 δήθεν τη γή απ´ τους εχθρούς του λαού... . Οι δύο από τούς 3, είναι Χριστιανοί ! Ο ένας Μοναχός καί άλλος Επίσκοπος !
 Τέτοιο ήταν το μίσος του κατά της Εκκλησίας του Χριστού !




   Ο Ρωσσοεβραίος Βλαδίμηρος Λένιν, θεωρείται απ´ τους Κομμουνιστές, ο τρίτος σε σειρά σπουδαιότητος μετά τους αρχι Φασίστες Κάρλ Μάρξ ( Γέρμανο εβραίος ) καί Φρήντριχ Ενγκελς ( Αγγλο εβραίος ) . Είναι αυτός που , όπως ισχυρίζονται, έθεσε σε εφαρμογή τα φασιστικά συγγράμματά τους . 
   Ο Λένιν, εκμεταλλεύτηκε τόν Α´ Παγκόσμιο πόλεμο καί επετέθη με φοβερή βία κατά του Ρωσσικού λαού, στίς 24/17 Οκτωβρίου του 1917. Ο εμφύλιος πόλεμος που προκάλεσε,  διήρκησε 4 χρόνια με αποτέλεσμα το θάνατο 20.000.000 ανθρώπων ! 
    Άς δούμε όμως, ορισμένα από τα αποφθέγγματα του Λένιν , γιά νά κατανοήσουμε την Κομμουνιστική ηθική καί έτσι νά είμαστε σέ θέση νά προστατευτούμε από τούς σημερινούς φορείς της πανούκλας που επέφερε πάνω από 100.000.000 θανάτους παγκοσμίως καί συνεχίζει ακάθεκτη... .
Αποφθέγγματα του Βλαδίμηρου Λένιν


 Γιά την τρομοκρατία...

  « Η τρομοκρατία είναι απαραίτητη καί αδιαφορώ γιά τό τί λένε οι υποκριτές καί λογοκάπηλοι (!!!). »

  « Είμεθα όλοι Τσεκισταί. »( Τσέκα, ήταν η μυστική αστυνομία που ίδρυσε ο Λένιν καί που κατατρομοκρατούσε τόν λαό συλλαμβάνοντας τούς Χριστιανούς καί όλους όσους υπέπιπταν στή δυσμένια του Κομμουνιστικού κόμματος ).

  « Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.»


 Γιά τις εκτελέσεις καί την Κομμουνιστική ασυνέπεια...
 
   « Μας κατηγορούν ότι τότε καλούσαμε σέ συμμαχία εναντίον του Τσάρου ακόμη καί τούς αστούς Δημοκράτες, ενώ τώρα στέλνουμε στό εκτελεστικό απόσπασμα ακόμη καί τούς αριστερούς σοσιαλεπαναστάτες καί τούς Μενσεβίκους (!!!). Καί μάς ερωτούν : Δέν είναι αυτό ασυνέπεια ; Καί απαντούμε : Βεβαίως καί είναι . Αλλά όποιος εκπλήσσεται γι΄ αυτήν τήν ασυνέπεια είναι πολιτικώς ηλήθιος.»

   « Μας κατηγορούν ότι τότε τάζαμε λαγούς μέ πετραχήλια καί τώρα δέν τηρούμε τίς υποσχέσεις μας. Αλλά τότε σκοπός μας ήταν η επανάστασις. Γίνεται επανάστασις χωρίς νά δίνουμε αφειδώς υποσχέσεις ; Τώρα είμεθα Εξουσία καί τά πράγματα αλλάζουν... (!!!). »

« Πόλεμος χωρίς έλεος απέναντι στους κουλάκους ! Θάνατος σε αυτούς .»
 

« Θα ρωτήσουμε τον άνθρωπο: πού τοποθετείσαι στο θέμα της επανάστασης; Είσαι μαζί της ή εναντίον της ; Αν είναι εναντίον της θά τόν στήσουμε κί εμείς ενάντια στόν τοίχο γιά εκτέλεση. »

Για την Κομμουνιστική ηθική...

   « Οι Κομμουνισταί πρέπει νά ξέρουν, άν είναι αναγκαίο νά κάνουν κάθε ελιγμό καί κάθε στρατήγημα , νά συγκαλύπτουν τήν αλήθεια, νά χρησιμοποιούν παράνομες μεθόδους (!!!). »


Γιά τή θρησκεία 

   « Ο Μαρξισμός είναι Υλισμός. Ώς τοιούτος λοιπόν, είναι ανοικτίρμων εχθρός της θρησκείας... Μαχόμεθα κατά της θρησκείας. Τούτο αποτελεί το άλφα-βήτα πάσης υλιστικής κοσμοθεωρίας καί συνεπώς καί του Μαρξισμού. Αλλά ο Μαρξισμός δέν μόνο είναι μία υλιστική κοσμοθεωρία που σταματά είς τό άλφα-βήτα. Ο Μαρξισμός προχωρεί πετεταίρω . Διδάσκει ότι πρέπει νά γνωρίζομεν πως νά πολεμούμε τη θρησκεία (!!!). »

  « Κάθε θρησκευτική ιδέα, κάθε ιδέα του Θεού, ακόμα καί μία ερωτοτρόπηση μέ τήν ιδέα του Θεού, είναι απερίγραπτη χυδαιότητα του πιό επικίνδυνου είδους, μολυσματική ασθένεια του απεχθεστέρου είδους. Εκατομμύρια αμαρτιών, ανήθικες πράξεις βίας καί φυσικής μολύνσεως, είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνες από την ύπουλη ιδέα του Θεού(!;)


  « Ο κύριος εχθρός του κομμουνισμού είναι ο χριστιανικός κλήρος.»

Από το βιβλίο "Αρχιεπίσκοπος Άγιος Λουκάς ο ιατρός": 

Από την πρώτη μέρα της επανάστασης η Ρωσική Εκκλησία μπήκε στο στόχαστρο. Ο Λένιν δεν έκρυβε το μίσος του για την Εκκλησία. Έλεγε:" Ο Μαρξ φάνηκε πολύ επιεικής απέναντι στην θρησκεία με το να την ονομάζει "όπιο του λαού". Η θρησκεία είναι ένα είδος χαλασμένης βότκας.. Όσο πιο πολλοί τουφεκιστούν από τις τάξεις των αστών και του κλήρου, τόσο το καλύτερο.." 
Έγραφε στον λαϊκό επίτροπο δικαιοσύνης (σχετικά με το πως θα οργανωθεί η άμυνα απέναντι στην αντεπανάσταση): "Σύντροφε Κούρσκι (...) σας στέλνω την συμπληρωματική παράγραφο του Ποινικού Κώδικα. Ελπίζω να είναι καθαρή η "βασική σκέψη" παρά τα ελαττώματα του σχεδίου, να προβληθεί δηλαδή ανοιχτά η πολιτικά σωστή θέση, που δικαιώνει την τρομοκρατία την αναγκαιότητά της, και τα απεριόριστα όριά της.." 
Στο βιβλίο του "Μαθήματα από την Παρισινή Κομμούνα" αναλύει τους λόγους που απέτυχε, και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η βασική αιτία της αποτυχίας ήταν ότι η Κομμούνα το 1871, σκότωσε πολύ λίγους ανθρώπους. Έπρεπε να εξαφανιστούν ολόκληρες τάξεις από τον πληθυσμό του Παρισιού. Από τον Δεκέμβριο του 1917 άρχισαν τα πρώτα διατάγματα εναντίον της Εκκλησίας και υπήρξαν τα πρώτα θύματα πιστών που έτρεχαν να υπερασπιστούν τους ναούς τις εικόνες και τα ιερά λείψανα.

   Απ΄ αυτά καί μόνο, καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος, πως γιά τόν Μαρξιστή - Λενινιστή, που είναι η πλειοψηφία των Κομμουνιστών, το ψέμα, η τρομοκρατία, ο φόνος καί οτιδήποτε άλλο θεωρηθεί πως εξυπηρετεί τό κόμμα, δέν είναι απλώς θεμιτο, αλλά απολύτως αναγκαίο μέσον γιά τήν επιτυχία της... δικτατορίας του προλεταριάτου !


Άλλο σχετικό θέμα : '' Εγκλήματα Βλαντιμίρ Λένιν 2ο .''