Εικόνα τού Αγίου Ινοκέντιου Μόσχας δακρύζει !










Σημ. Θεωρώ ασέβεια αυτό πού έκαναν αδερφοί σέ γνωστή ιστοσελίδα, τό ότι τοποθέτησαν δηλαδή τό όνομα τής σελίδος τούς πάνω στόν Άγιο ! Παρακαλώ πολύ νά τό αφαιρέσουν .



20 Αυγ 2014 . Ασυνήθιστο φαινόμενο παρατηρήθηκε από Φοιτητές που ήρθαν να πάρουν τις εξετάσεις στήν εκκλησία τού εκπαιδευτήρίου στό Khabarovsk , όπου η εικόνα του Αγίου Ιννοκεντίου Μόσχας - πολιούχου του σχολείου δάκρυσε !

  Κάποιοι που ήταν αυτή τη στιγμή για την βραδινή προσευχή
μας είδαν νεοεισερχόμενους . Όταν μας είπαν γι 'αυτό, είδαμε μια σταγόνα μπροστά του Αγίου Ιννοκεντίου Μόσχας και λεκέδες πάνω τους. Αυτή είναι η εικόνα του ουράνιου προστάτη μας, έτσι ώστε να εξυπηρετείται άμεσα μια προσευχή - είπε ο πρώτος αντιπρόεδρος πρύτανη του Khabarovsk Θεολογική Σχολή Επίσκοπος Εφραίμ Bikin. - Όταν το εικονίδιο άνοιξε την επαλήθευση mirotochenie ναό του γεμίζουν με μυρωδιές. Για να τεκμηριώσει το γεγονός ότι η εικόνα zamirotochila(μυρόβλησε;), το ιεροδιδασκαλείο έκανε μια ειδική πράξη. "

Mirotochenie
( τό θαύμα τής μυροβλήσεως;) συνεχίστηκε την επόμενη μέρα. Μεγάλες σταγόνες, όπως τα δάκρυα τρέχουν κάτω από το πρόσωπο του αγίου, που συσσωρεύεται στο κάτω άκρο της εικόνας. Επίσης, πτώση τον κόσμο βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του ευλογία του αγίου.

Υπενθυμίζεται ότι η εικόνα με τα λείψανα του αγίου γράφτηκε στην Τριάδα-Σεργίου Λαύρας και δώρισε στο ιεροδιδασκαλείο εκκλησία θανόντος Πατριάρχης Αλέξιος ΙΙ.

Πιστεύεται ότι mirotochenie
( τό θαύμα τής μυροβλήσεως;) - είναι μια εκδήλωση της ειδικής εύνοιας του Θεού. Έκδοση από τίς εικόνες ή αλοιφή από τα λείψανα μπορεί να είναι ένα σημάδι της αγιότητας, ένα σημάδι από  τη χάρη του Θεού, μπορεί να είναι μια κλήση για μετάνοια και ένα προειδοποιητικό σημάδι γιά τις επόμενες δοκιμές.

"Mirotochenie
( τό θαύμα τής μυροβλήσεως;) επιβεβαιώνει πάντα τήν ζωντανή σχέση μας με τον πνευματικό κόσμο, σε αυτή την περίπτωση με τον ουράνιο προστάτη μας. Οι αιτίες mirotocheniya ( τής μυροβλήσεως;) είναι πάντα αρχικά άγνωστες. Όπως δάκρυα ή αλοιφή εμφανίζεται είτε χαρά ή θλίψη. Ως εκ τούτου, η εικόνα μπορεί να προειδοποιήσει ή για ένα χαρούμενο γεγονός, ή μπορεί να προειδοποιήσει για μια δοκιμή ή ένα μεγάλο γεγονός. Το φαινόμενο αυτό  επομένως, καλύτερα  να το πάρετε απλώς ως ένα θαύμα και να προσεύχεστε πιο οικεία, "- είπε ο επίσκοπος Bikin Εφραίμ.
Η πρόσβαση στήν εικόνα του Αγίου Ιννοκεντίου Μόσχας θα ανοίξει στις 23 και 24 Αυγούστου. Ο καθένας θα είναι σε θέση να αγγίξει το εικονίδιο και να προσευχηθεί μπροστά στην εικόνα.



Μετάφραση τό κατά δύναμιν έκ τού Ρωσσικού  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...