Παραδειγματισμός τών οπαδών τής ψευτο μονής εσφιγμένου ( « ΓΟΧ » ) ! Στώμεν καλώς



 Η    Ι Ε Ρ Α    Μ Ο Ν Η    Ε Σ Φ Ι Γ Μ Ε Ν Ο Υ






    Από τις Πράξεις τών Αγίων Αποστόλων , γνωρίζουμε πολύ καλά , πώς μετά την αγία Ανάληψη Τού Κυρίου , οι 11 εναπομείναντες Άγιοι Απόστολοι έβαλαν κλήρο για την αναπλήρωση της κενής θέσεως του Ιούδα του προδότη και Το Πνεύμα Το Άγιον , εξέλεξε δι΄ αυτών τον Άγιο Ματθία , ο οποίος σημειωταίον , δεν αναφέρεται σε κανένα απο τα τέσσερα άγια Ευαγγέλια ! 
   Άν υποθέσουμε πώς ζούσε τότε ο Ιούδας , αμετανόητος ακόμα και άρχιζε να κατακρίνει τον νέο αλλά αληθινό Απόστολο , ώς νεόφερτον και να εγκωμιάζει τον εαυτό του ώς παλαιόν απόστολον κ.λ.π. , θα είχε δίκιο ; Όχι φυσικά ! 
    Αυτό περίπου συνέβη με την πτώση της παλαιάς και τήν εκλογή της νέας αδερφότητος με ηγούμενο τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Χρυσόστομο Κατσουλιέρη το 2005 ! 
   Τότε, το 33 μ. Χ. , ο Ιούδας ήρθε σε συνεργασία με τους Ιουδαίους προδίδοντας Τόν Κύριο . Οί κατέχοντες την Ι.Μ. Εσφιγμένου ήρθαν το 1972 σε κοινωνία , με μία από τίς αιρέσεις τών « ΓΟΧ » τού αυτοαποκαλουμένου Αρχιεπισκόπου Αυξεντίου , νύν Καλλινίκου Σαραντόπουλου , αποκοπέντες ούτως , από όλα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και Αρχιεπισκοπές της γής ( αυτοί στίς περισσότερες ομιλίες και άρθρα τούς , ομιλούν μόνο περί διακοπής τού μνημοσύνου του Πατριάρχου και κρύβουν τα υπόλοιπα !!! Γιατί άραγε ; Κατ΄ οικονομίαν , δήθεν , ή φοβούνται τις συνέπειες ; Ασφαλώς το δεύτερο , διότι άν τα ομολογούσαν , θα έχαναν πολλούς από τούς , εν αγνοία υποστηρικτές τούς ! Τό δέ αποκορύφωμα , είναι πώς πολλάκις αρνήθηκαν τήν σχέση τούς μέ τήν αίρεση τού Καλλίνικου, καί αυτοί κάνουν πώς δέν καταλαβαίνουν : http://www.youtube.com/watch?v=AHV_HlwRrpE . )
     Μετά λοιπόν απο την εκλογή της αληθινής αδερφότητος , μερικές εκατοντάδες παλαιοημερολογίτες διαφόρων αλληλοαναθεματιζόμενων αιρέσεων , ανεβήκαμε με ενοικιαζόμενα λεωφορεία στην Ουρανούπολη , για να υπερασπιστούμε τούς Χρυσοστομικούς καταληψίες της Ι. Μ. Εσφιγμένου . Επειδή όμως έλαβε χώρα κάποιο αποκαλυπτικό γεγονός , το οποίο αποσιώπησαν οι παλαιοημερολογίτες ,  θα ήθελα να εξιστορήσω ώς αυτόπτης μάρτυρας , τα όσα συνέβησαν .
     Ξεκινήσαμε βράδυ από την Αθήνα , ούτως ώστε να είμαστε το πρωί στην Ουρανούπολη γιά τήν συγκέντρωση . Στο δρόμο συναντήσαμε κι άλλα λεωφορεία , οπότε σχηματίσαμε φάλαγγα 4 -5 οχημάτων ( δέν θυμάμαι καλά διότι έχουν περάσει 5 χρόνια περίπου) . 

   Καθώς ανεβαίναμε λοιπόν και ενώ , προσωπικά δεν είχα ακούσει κάτι για , πιθανή έστω βροχόπτωση , παρατηρούσα τον σκοτεινό ορίζοντα να αστράφτει με κεραυνούς τόσο έντονα , που αναρωτιόμουν , τι μπορούσε άραγε να συμβαίνει εκεί πάνω ; Στήν συνέχεια , μας υποδέχτηκαν καταρακτώδεις βροχοπτώσεις , μάλιστα για άγνωστο σε μένα λόγο σταματήσαμε τη νύκτα για λίγη ώρα , με αποτέλεσμα να αρχίζω να αμφιβάλω για το άν θα καταφέρει ο οδηγός να φέρει το ταξίδι εις πέρας , δεδομένου ότι το λεωφορείο διέσχιζε συχνά , εξαιρετικά επικίνδυνα πλημμυρισμένους δρόμους . 
   Καθώς ξημέρωνε και πλησιάζαμε στήν Ουρανούπολη , βλέπαμε καφέ χείμαρους να κατεβαίνουν ορμητικά από το βουνό και να ξεχύνονται στον , ανηφορικό και όλο στροφές δρόμο ! Η δε βροχή , λόγω των ισχυρών ανέμων έπεφτε με δύναμη στα τζάμια και έτσι εμείς αρχίσαμε να ψάλλουμε άλλοι φοβισμένα και άλλοι με θάρρος για να μας βοηθήσει ο « θεός » μας , ο οποίος , όπως θα αποδειχτεί δε μπορούσε να μας βοηθήσει !
   Όταν τελείωσε η ανηφοριά και το ταξίδι έδειχνε να τελειώνει , τα οχήματα σταμάτησαν ! Τί είχε συμβεί ; Η καταιγίδα είχε προκαλέσει κατολίσθηση και ένα μικρό μέρος τού λόφου , είχε πέσει στο δρόμο , με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να περάσουμε ! Η δέ βροχή παραδόξως σταμάτησε και ο ουρανός άνοιξε ! Εμείς , είχαμε βγεί από τα λεωφορεία ατενίζοντας καθηλωμένοι την Ουρανούπολη , η οποία φαινόταν σε απόσταση 5 χιλιομέτρων περίπου , ενώ ταυτόχρονα  προσπαθούσαμε να δώσουμε εξήγηση σε όσα μας είχαν συμβεί .  
   Δυστυχώς , άν και η κτίσις είχε ολοφάνερα στραφεί εναντίον μας , κανείς μας δεν το ομολόγησε ! Αντιθέτως , καθώς πλησίαζε η καθορισμένη ώρα για τη συγκέντρωση και βοήθεια δεν ερχόταν , ορισμένοι πήραν την απόφαση νά συνεχίσουν με τα πόδια ! Εμείς δέ , οι εναπομείναντες « ομολογητές... » , στέκαμε ταπεινομένοι και απορημένοι και χωρίς αυτή τη φορά να ψάλλουμε... . Ύστερα απο 2 ώρες περίπου κάπως έγινε και περάσαμε ! Ήρθε βοήθεια νομίζω ( κάποιος εκσκαφέας ίσως , δε θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής , παρ΄ ότι θυμάμαι άλλες λεπτομέριες , πάντως κάπως έτσι , οικονομία Θεού , διαδόθηκε και η κατάντια μας στο Άγιον Όρος ) . Μόλις φθάσαμε , από τις πρώτες σκέψεις που έκανα , ήταν να ερωτήσω μια ντόπια γυναίκα που είχε πλημμυρίσει το κατάστημά της , πόσα χρόνια έχει να δεί τέτοια καιρικά φαινόμενα ! Εκείνη μου απάντησε : “ 30 χρόνια ”!
     Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έπνεαν ισχυροί άνεμοι , με αποτέλεσμα να φεύγει συχνά το κεντρικό πανώ από την θέση τού ! Οι ομιλητές ήταν εξαιρετικά πλανεμένα άτομα από διάφορες παλαιοημερολογίτικες αιρέσεις , κυρίως του Καλλινίκου Σαραντόπουλου κ.α ρασοφόροι λύκοι . Μετά απ΄ αυτούς , ακολούθησαν διάφοροι πλανεμένοι αρχηγοί παλαιοημερολογίτικων οργανώσεων , όπως ο Αναστάσιος Θεοδωρίδης του συλλόγου
« Μέγας Βασίλειος », ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου του συλλόγου « Άγιος Ιωάννης ο θεολόγος », ο Γεώργιος Αλεξόπουλος του συλλόγου Πύρινη Ρομφαία , τής οποίας , δυστυχώς , υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου και άλλοι  λαϊκοί . 
   Εδώ θα ανοίξω μια παρένθεση . Γενικώς , όποιος Χριστιανός θέλει να σωθεί , πρέπει απαραιτήτως να απέχει από τούς συλλόγους αυτούς , αλλά και άπό άλλους συλλόγους , όπως ο « Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής », το ΕΛ.ΚΙ.Σ. κ.λ.π. . Οι πιό ακραίοι απ΄ όλους αυτούς , είναι η Πύρινη Ρομφαία και ο « Άγιος Μάξιμος ο ομολογητής », διότι επινοούν πλάνες πού οι υπόλοιποι παλαιοημερολογίτες δεν τις δέχονται ! Λένε π.χ. , πώς όποιος έχει Α.Φ.Μ. ή Α.Μ.Κ.Α. πάει στην κόλαση , ενώ ετοιμάζουν και κρυφό κοινόβιο για λαϊκούς με απαγωγή των τέκνων στις περιπτώσεις που οι σύζυγοι των μελών δεν είναι μέλη της οργάνωσης ! 
   Κλείνει η παρένθεση και επιστρέφουμε στήν συγκέντρωση . Ο ψευτοϋπερασπιστής τών Ιερών Κανόνων Μεθόδιος , ο οποίος σημειωταίον , παρ΄ όλο πού οι Ιεροί Κανόνες θεωρούν ώς άκυρες τις υπερόριες χειροτονίες , έχει « χειροτονηθεί » από Ρώσσους της Διασποράς στο εξωτερικό ,  δεν παρέστη σωματικώς στη συγκέντρωση ( για ευνόητους λόγους... ) , έστειλε όμως τις αλογίες και βλασφημίες τού διά κινητού τηλεφώνου ! Σε προσωπική συζήτηση που είχαμε στο κελί του , την ίδια εποχή περίπου και ενώ του έδειχνα τις φωτογραφίες τού βαπτίσματός μου , εκείνος μου είπε πως θέλω βάπτισμα ! Σε άλλη ερώτηση περί τών υπολοίπων παλαιοημερολογίτικων αιρέσεων , απήντησε πως το να δεχτεί τα μυστήριά τούς είναι οικουμενισμός και πως μία είναι η σύνοδος , του Χρυσοστόμου του Κιούση , 5 - 10.000 περίπου άτομα δηλαδή σε όλη τη γή ! Σε δέ μαγνητοφωνημένη ομιλία του , αποκαλεί την εκκλησία μας , εκκλησία του σατανά : http://www.youtube.com/watch?v=AHV_HlwRrpE .
     Εν κατακλείδι , προκύπτουν τα εξής εύλογα ερωτήματα .  Ο Πανάγαθος Θεός , καταδιήλε ( εχώρισε ) τήν Ερυθράν θάλασσαν εις διαιρέσεις και διήγαγε τον Ισραήλ δια μέσου αυτής , τον δε διώκτην Φαραώ και τήν δύναμην αυτού επάταξεν . Για ποιάν αιτίαν , άνοιξε τους ουρανούς κατά τρόπον τόσο σπάνιο , πού ώς αποτέλεσμα είχε , εμείς , ο υποτιθέμενος νέος Ισραήλ , να ταξιδέψουμε με εξαιρετική δυσκολία αλλά και κίνδυνο και να ακινητοποιηθούμε παραδειγματικά , δίπλα ακριβώς στην Ουρανούπολη , καθ΄ `ήν στιγμήν αναρίθμητοι αιρετικοί και αλλόθρησκοι τουρίστες και τουρίστριες εισέρχονται ανενόχλητοι καθημερινώς , ακόμη και για γυμνισμό στην Ουρανούπολη ; 

   Είναι ηλίου φαεινότερον , πώς , Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός , όχι μόνο δεν ευαρεστήθηκε από τήν ψευτοομολογία μας , αλλά και εξέφρασε τον παροργισμό Τού , δια των βιαίων , καιρικών και γεωλογικών αυτών φαινομένων !
   Ώς πρώην παλαιοημερολογίτης , ποιώ έκληση πρός τούς καλοπροαίρετους παλαιοημερολογίτες , άν δεν πείστηκαν από τα ανωτέρω , όσο σίγουροι κι άν νομίζουν ότι είναι , ας διαβάσουν '' Τα δύο άκρα '' τού μακαριστού π. Επιφανίου Θεοδωρόπουλου και '' Το σχίσμα τού ζηλωτικού παλαιοημερολογιτισμού '' τού π. Βασιλείου Παπαδάκη , τα οποία εμένα προσωπικά  μου κατέρριψαν όλα τα « επιχειρήματα » . 



   Καλή φώτιση .



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...