Η Χρυσή Αυγή , μέ επικίνδυνους Νεοναζί τής NPD !!!

 



   Οι , Νίκος Μιχαλολιάκος καί Ηλίας Κασιδιάρης , συναντήθηκαν καί φωτογραφήθηκαν μέ '' γνωστούς επικίνδυνους '' - κατά τίς Γερμανικές αρχές , Νεοναζί τής NPD !!!
   Τήν είδηση πρώτη δημοσίευσε η γερμανική εφημερίδα "Berliner Zeitung", πως "Φιλοξενούμενοι της Χρυσής Αυγής Γερμανοί νεοναζί μπήκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο" κ.τ.λ.

 Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

   Ο Υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας Γιόαχιμ Χέρμαν (CSU)...
προειδοποίησε για τον κίνδυνο διασύνδεσης μεταξύ ελλήνων και γερμανών ακροδεξιών. "Παρακολουθούμε με προσοχή τις διασυνδέσεις μεταξύ ελληνικών και βαυαρικών ακροδεξιών στοιχείων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ένα ακροδεξιό δίκτυο", δήλωσε ο κ. Χέρμαν.

   Εκπρόσωπος της βαυαρικής υπηρεσίας για την προστασία του Συντάγματος (σ.σ.: η ομοσπονδιακή μυστική αστυνομία) δήλωσε:

   "Το κόμμα της Χρυσής Αυγής έχει επαφές με βαυαρούς Νεοναζί. Οι επαφές καλλιεργούνται μέσω ακροδεξιών εκδηλώσεων στο εξωτερικό. Κύρια πρόσωπα, από γερμανικής πλευράς, είναι οι Ματίας Φίσερ και ο Σεμπάστιαν Σμάους. O Φίσερ ηγείται του μεγαλύτερου νεοναζιστικού δικτύου της Βαυαρίας. Μόλις την περασμένη Τετάρτη, το νεοναζιστικό δίκτυο Freies Netz Süd, του οποίου επικεφαλής είναι ο Φίσερ, ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφίες με ακτιβιστές του δικτύου και με τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Στις προθέσεις της Χρυσής Αυγής είναι να δημιουργήσει πυρήνες σε όλες τις χώρες που ζει μεγάλος αριθμός Ελλήνων".




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...